Unlimited Web HostingFree Drupal ThemesDeposit PokerFree Drupal Themes

Побачило світ 33 число «Інва.net»

Впродовж багатьох років інформаційний бюлетень виходить за фінансової підтримки управління культури і туризму Рівненської обласної державної адміністрації та Рівненського обласного відділення УБА.

У цьому числі ми торкнулися досить делікатної для кожної людини теми – старості. Вона приходить до нас навіть тоді, коли її не чекають. Щасливі ті, хто доживає свій вік в колі близьких людей. А скільки одиноких, немічних, які потребують допомоги. Отож, «Інва.net» вперше досить розлого подає інформацію про заклади Рівненщини, де на схилі віку можна знайти прихисток, розповідає історії людей, які живуть в будинках престарілих. Читач дізнається про значення християнських термінів – скорботи і терпіння – у нашому житті. Щемливі історії кохання (розділ «Творчість», «Повір у себе») підтверджують істину, що Любов творить чудеса, допомагає людині побороти недуги.

Як завжди «Сторінка лікаря» сприяє підвищенню обізнаності в питаннях охорони нашого здоров’я, у розділі «Право» читач знайде відповіді на актуальні питання соціального захисту.

Зауважимо, що нашими дописувачами є люди різного віку та професій: духовенство, лікарі, працівники соціальної сфери, письменники та бібліотечні працівники з різних областей України. Серед них – кандидати наук, заслужені працівники культури, журналісти.

Запрошую і вас до творчої співпраці: свої дописи надсилайте, будь ласка, на електронну адресу , або на адресу: 33028, м. Рівне, вул. Короленка, 6. Рівненська обласна універсальна наукова бібліотека.

Раїса Щербан