Unlimited Web HostingFree Drupal ThemesDeposit PokerFree Drupal Themes

Краща сільська бібліотека Рівненщини

Конкурс проводився з метою виявлення зміни середовища сільських бібліотек області для підвищення комфортності бібліотечного обслуговування сільського населення, стимулювання творчої та професійної активності сільських бібліотекарів.

На розгляд конкурсної комісії надійшло 9 робіт від сільських філій бібліотечних систем, ОТГ Володимирецького, Дубровицького, Острозького, Рокитнівського, Сарненського районів.

Серед лідерів конкурсу опинилися бібліотеки, які стали центрами активності місцевих громад, отримали суттєву підтримку від органів влади, меценатів краю та спрямували зусилля на покращення бібліотечного середовища та розвиток нових послуг, стали значимими сучасними соціально-культурними структурами, які пропонують не тільки читання книг, а передусім є місцем зустрічей різних людей, ідей, знань, досвіду та можливостей.

До шістки фіналістів конкурсу, крім переможця, увійшли заклади, які знаходяться на етапі змін, де створені умови для надання сучасних послуг, а їх бібліотекарі впевнено заявляють про себе у професійних колах. Серед них:

  • - Бібліотека-філія с. Рокитне Рокитнівського району, завідуюча Ничипорчук Світлана Федорівна;
  • - Туменська публічно-шкільна бібліотека Дубровицього району, бібліотекарі Юрчук Олена, Соловей Людмила;
  • - Публічно-шкільна бібліотека с. Біле Володимирецького району, завідуюча Кобець Любов Анатоліївна;
  • - Колківська публічно-шкільна бібліотека Дубровицького району, бібліотекар Денищич Ольга Миколаївна;
  • - Половлівська публічно-шкільна бібліотека району, завідуюча Басюк Наталія Мусіївна.

З великою радістю та неприхованою гордістю ГО «РОВ УБА» повідомляє, що переможцем конкурсу-огляду «Краща сільська бібліотека» стала:

  • - Бібліотека-філія смт. Томашгород Рокитнівського району, завідуюча Куришко Ірина Юріївна.

Нагородження переможця відбудеться 30 вересня 2019 року в рамках святкування Всеукраїнського дня бібліотек, яке відбудеться на базі Рівненської ОУНБ.

Щиро вітаємо колегу, зичимо подальших професійних досягнень, креативних ідей, надійних партнерів!!!